Stageplek: social media & online marketing

Stage omschrijving.

Als social media & online marketing stagiair(e), ben je verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van www.slaaphof.nl (40.000 bezoekers per jaar) en onze social mediakanalen. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van onze onlinestrategie. Verder houd je je bezig met het ondersteunen van online marketingcampagnes, kun je meedenken over onze marketingplannen en ben je betrokken bij andere projecten zoals bijvoorbeeld het webshop gedeelte van onze website. Ook ben je verantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

‚Äč

·         Je beheert onze social mediakanalen en social media kalender;

·         Je creëert content die aansluit bij de doelgroep voor op de website en social media;

·         Je maakt beeldmateriaal of past dit aan (m.b.v. Photoshop of een soortgelijk programma), zodat dit optimaal presteert binnen de verschillende kanalen;

·         Je schrijft teksten (of laat deze schrijven) en/of past deze aan;

·         Je bedenkt testcases die conversie verhogend werken

·         Je bedenkt slimme manieren om meer mensen online te laten kopen

·         Enz… enz…

 

Waar wij naar op zoek zijn

Bij Slaaphof zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerk stagiair(e) die zich dagelijks bezighoudt met online marketing en die een creatieve bijdrage levert aan onze marketingplannen.

Deze stagiair(e) zit in de afrondende fase van zijn of haar hbo-opleiding in de richting van (online) marketing/communicatie. Je houdt van aanpakken, kunt zelfstandig werken en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast heb je oog voor detail. Een passie voor internet en online marketing mag dan ook zeker niet ontbreken.

 

En wij….. wij zorgen ervoor dat je de nodige ondersteuning krijgt en daarbij enthousiast gaat worden over ons vak.

Durf je de uitdaging aan?

Advies nodig? Maak hier een afspraak!