Merken Advies

Wat is het beste beddenmerk?

Deze vraag krijgen wij bij Slaaphof regelmatig. Is Hästens de beste boxspring of is dat Treca de Paris?
Heeft Swissflex de beste lattenbodem? Of maakt Schramm de beste matrassen?

PERSOONLIJK ADVIES: HET BEGIN VAN UW ZOEKTOCHT!

Voordat we iets zeggen over het merk en de producten eerst dit: Niet het merk of het product moet het uitgangspunt zijn bij advies maar uw lichaam, uw slaapgewoonten en uw wensen/klachten. Kijk daarom eerst op deze ADVIESPAGINA en ontdek in twee minuten waar het om gaat.

MERKADVIES.

Hieronder geven wij meer informatie. Eerst even dit:
Slaaphof stelt hoge eisen aan een merk, onze kenmerken hiervoor zijn:

KWALITEIT - DUURZAAMHEID - SERVICE - ERGONOMIE - BETROUWBAARHEID.

DAAROM HEBBEN WIJ GEKOZEN VOOR DE VOLGENDE MERKEN.
AVEK  CARPE DIEM  ♦ ERGOSLEEP  PROFINE  ROYAL NIGHT  ♦ SCHRAMM  SOMNUS  SWISSFLEX  VIKING
 

In algemene zin kunnen we zeggen dat er veel - steeds meer - kwaliteitsverschil is tussen de verschillende beddenmerken. Waarom? Kwaliteit was een tiental jaren geleden heel normaal. Je moet een goed bed kopen en daar jaren plezier van hebben. En dat is ook zo. Goedkoop is - ook met bedden en matrassen - vaak duurkoop. Door de stagnerende economie van de laatste 10 jaar zijn de omzetten en winsten van veel merken drastisch gedaald.

MINDER KWALITEIT
Om toch te overleven en winst te maken worden de verhalen over het product - in dit geval de beddenmerken - mooier, maar de kwaliteit daalt. Bij Slaaphof hebben we de laatste 5 jaar meer consumenten  binnen gehad dan ooit die een miskoop hadden gedaan bij een beddenzaak. De klant heeft er geen verstand van en verwacht dat alles goed is.
Helaas is dat niet zo. Merken gaan failliet, worden overgenomen door een investeerder (ook bij enkele oer-Hollandse merken aan de orde) waarbij heel snel de kwaliteit gedaald is.

WELK BEDDENMERK IS DAN WEL GOED?
Bij Slaaphof kijken we constant naar de veranderingen bij de beddenmerken. Alléén de fabrikanten die kwaliteit leveren, daar een eerlijke bijpassende prijs vragen en een uitstekende service hebben, willen wij verkopen. In het menu links ziet u welke merken Slaaphof verkoopt. Daar staan we achter en gaan we voor?

IS IEDER GENOEMD MERK BIJ SLAAPHOF DAN ALTIJD EEN GOEDE AANKOOP?
Nee. Dat is het zeker niet. Waarom niet?

Bij een matras, boxspring en/of lattenbodem letten we op twee soorten kwaliteiten en op wat u nodig heeft.

♦ Productkwaliteit: Is het sterk, duurzaam en welk materiaal?
♦ Wat is de pasvorm/ligkwaliteit van het matras/boxspring/lattenbodem.
♦ Ieder mens is anders en heeft iets anders nodig.

Daarom is een persoonlijk en deskundig advies zeker zo belangrijk (om een miskoop te voorkomen) als alleen een bekend merk. Dat laatste alleen is geen enkele garantie op een goede nachtrust.

Graag deskundig en persoonlijk advies? Bel Slaaphof 0341-410164, kijk verder op deze website of maak meteen een afspraak.

Sleep Lounge by Slaaphof

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om samen met u de juiste keuzes te maken in uw zoektocht naar perfecte slaap. Daarom hebben wij naast Slaaphof een geheel nieuw winkelconcept uitgerold, 'Sleep Lounge by Slaaphof'. Met Sleep Lounge hebben wij een beleving gecreëerd waarin uw slaapervaring centraal staat. Vanaf het moment dat u voor de eerste keer bij ons binnenkomt tot de eerste nacht in uw eigen slaapkamer. En de periode daarna, waarin u beter zult slapen.

Slaapadvies

In onze Sleep Lounge helpen we u in vier stappen aan een goede nachtrust.

  • Stap 1: een bed kan het beste getest worden als u tot rust gekomen bent. Daarom beginnen we met een uitgebreide en rustgevende ontvangst. Tijdens het intakegesprek verkennen en inventariseren we uw wensen, klachten en voorkeuren.
  • Stap 2: Hierna doen we een meting waarin we onder meer kijken naar de contouren van uw lichaam en de houding waarin u het lekkerst ligt.
  • Stap 3: Zo komen we tot een persoonlijk slaapadvies. U krijgt ruim de tijd om proef te liggen en verschillende bedden te testen.
  • Stap 4: Tot slot besteden we aandacht aan beddengoed en styling: we zoeken naar hoeslakens, kussens, stofferingen om uw nieuwe bed af te stemmen op uw smaak en de stijl van uw slaapkamer. 

We willen niets aan het toeval over laten en tijdens uw bezoek alles bespreken om uw aankoop tot een jarenlang succes  te maken. 

Uniek winkelconcept 

Meer weten over Sleep Lounge?

 

 

 

 

 

 

 

 

Advies nodig? Maak hier een afspraak!