Matrassen

Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Matrassen

Een goede nachtrust bepaalt hoe energiek en fit je je de volgende dag voelt. Daarom is het van belang dat je bewust bent van wat voor matras je het beste kunt kopen. Afhankelijk van een aantal factoren zoals postuur, gewicht en bedbodem wordt bepaald welk matras het meest geschikt voor jou is. Ook persoonlijke wensen en klachten zijn belangrijk bij het kopen van de juiste matras. Bij Slaaphof hebben we een aantal exclusieve matras merken in ons assortiment, waarvan wij overtuigd zijn dat ze zullen bijdragen aan een goede nachtrust.

In ons ruime assortiment vind je een selectie aan matrassen die uitgerust zijn met verschillende gepatenteerde technieken. Wil je graag meer informatie over het kopen van een matras? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan jou graag te woord, en geven een advies op maat.

Matras kopen 160x200

Ben jij op zoek naar een tweepersoons matras waarin je ruim kunt liggen, zonder dat het teveel ruimte in de slaapkamer in beslag neemt? Dan adviseren wij om een 160x200 matras te kopen bij Slaaphof. In ons assortiment vind je verschillende soorten matrassen die allen hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Zo hebben wij:

  • Geltex matrassen
  • Traagschuim matrassen
  • Polyether matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Latex matrassen

 

Heb jij nog vragen over het kopen van een matras 160 x 200? Om er zeker van te zijn dat je met het meest geschikte matras naar huis gaat, bieden wij jou deskundig advies aan van échte slaapspecialisten. Al sinds 1988 is Slaaphof dé aangewezen beddenspeciaalzaak op het gebied van gezond slapen.

Koudschuim matras kopen

Met een koudschuim matras van Slaaphof creëer je een optimaal slaapcomfort. In onze webwinkel kun je een koudschuim matras kopen van verschillende prominente merken. Dit type matras wordt gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor schuim met een open celstructuur. Hierdoor heeft de koudschuim matras een uitstekende ventilatie. Dankzij deze ventilatie worden vocht en temperatuur optimaal geregeld. Bovendien worden onze matrassen gemaakt van de meest duurzame materialen.

Om lekker te kunnen slapen is niet alleen het kopen van een goede koudschuim matras belangrijk, ook een juiste hoofdkussen speelt een grote rol. Ben jij benieuwd welk matras het best aansluit op jouw bedbodem en persoonlijke factoren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Harderwijk. Daar staat vakkundig personeel klaar om samen met jou de mogelijkheden door te spreken.

Matras kopen tips

Wil jij graag een nieuwe matras kopen, maar het liefst eerst tips waar je op moet letten? Slaaphof is dé aangewezen specialist op het gebied van gezond slapen. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat jouw matras aansluit op postuur, gewicht en bedbodem. Daarnaast kunnen ook persoonlijke wensen of klachten meespelen in het kiezen van een juiste matras. Wil jij tips op maat voor het kopen van een nieuwe matras? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Daar staat ons deskundige personeel klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!