Matrassen

Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 17:30

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Matrassen

Een goede nachtrust bepaalt hoe energiek en fit u zich de volgende dag voelt. Daarom is het van belang dat u zich bewust bent welke matras u moet kopen. Afhankelijk van een aantal factoren zoals postuur, gewicht en bedbodem wordt bepaald welke matras het meest geschikt is voor u. Ook persoonlijke wensen en klachten zijn belangrijk bij het kopen van de juiste matras. Bij Slaaphof hebben we een aantal exclusieve matras merken in ons assortiment, waarvan wij overtuigd zijn dat ze zullen bijdragen aan een goede nachtrust.

In ons ruime assortiment vindt u een selectie aan matrassen die uitgerust zijn met verschillende gepatenteerde technieken. Wilt u graag meer informatie over het kopen van een matras? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan graag voor u klaar om u te voorzien van slaapadvies op maat.

Matras kopen 160x200

Bent u op zoek naar een tweepersoons matras waarin u ruim ligt zonder dat het teveel ruimte in de slaapkamer in beslag neemt? Dan adviseren wij u om een 160x200 matras te kopen bij Slaaphof. In ons assortiment vindt u verschillende soorten matrassen die allen hun eigen specifieke eigenschappen hebben, zo hebben wij:

 

  • Geltex matrassen
  • Traagschuim matrassen
  • Polyether matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Latex matrassen

 

Heeft u nog vragen over het kopen van een matras 160 x 200? Om er zeker van te zijn dat u met de meest geschikte matras naar huis gaat, bieden wij u deskundig advies aan van échte slaapspecialisten. Al sinds 1988 is Slaaphof dé aangewezen beddenspeciaalzaak op het gebied van gezond slapen.

Koudschuim matras kopen

Met een koudschuim matras van Slaaphof creëert u een optimaal slaapcomfort. In onze webwinkel kunt u een koudschuim matras kopen van verschillende prominente merken. Dit type matras wordt gemaakt van polyurethaan, dit zorgt voor schuim met een open celstructuur. Hierdoor heeft de koudschuim matras een uitstekende ventilatie. Dankzij deze ventilatie worden vocht en temperatuur optimaal geregeld. Bovendien worden onze matrassen gemaakt van de meest duurzame materialen.

Om lekker te kunnen slapen is niet alleen het kopen van een goede koudschuim matras belangrijk, ook een juiste hoofdkussen speelt een grote rol. Bent u benieuwd welke matras het best aansluit op uw bedbodem en persoonlijke factoren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Harderwijk. Daar staat vakkundig personeel klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.

Matras kopen tips

Wilt u graag een nieuwe matras kopen, maar wilt u graag tips waar u op moet letten? Slaaphof is dé aangewezen specialist op het gebied van gezond slapen. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat uw matras aansluit op uw postuur, gewicht en bedbodem. Daarnaast kunnen ook persoonlijke wensen of klachten meespelen in het kiezen van een juiste matras. Wilt u tips op maat voor het kopen van een nieuwe matras? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Daar staat ons deskundige personeel klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!