Christian Fischbacher

Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Open op afspraak

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Christian Fischbacher

Bij Slaaphof vindt u een ruime keuze aan dekbedovertrekken van Christian Fischbacher. Dit familiebedrijf gebruikt de mooiste en beste stoffen zodat u een comfortabele nachtrust heeft. Innovatie en passie is wat dit Zwitserse merk zo succesvol maakt. Inmiddels is Christian Fischbacher uitgegroeid naar Duitsland, Frankrijk, Japan, Italië en Nederland. Deze culturen zijn dan ook duidelijk terug te zien in het design. Naast cultuur worden mode, traditie, kunst en natuur gebruikt als inspiratiebron voor de unieke ontwerpen. Dit prachtige en vooruitstrevende merk is te bewonderen in onze showroom in Harderwijk, waar u altijd van harte welkom bent!    

Christian Fischbacher dekbedovertrek

Bent u op zoek een stijlvol en elegant dekbedovertrek? Bij Slaaphof vindt u een ruime keuze aan Christian Fischbacher dekbedovertrekken. Dit Zwitserse familiebedrijf ontwerpt prachtige collecties van hoogwaardige kwaliteit. Uw nachtrust staat centraal tijdens het ontwerpen van de sets, dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd heerlijk slaapt. In de collectie wordt 100% katoen-satijn, echte zijde en 100% Jersey-katoen gebruikt. Uw slaapkamer krijgt een ontspannen sfeer met een uniek design van Christian Fischbacher. U bent van harte welkom in onze showroom in Harderwijk om te kijken welk design het beste bij uw smaak past.
 

Christian Fischbacher online

Bij Slaaphof kunt u eenvoudig dekbedovertrekken van Christian Fischerbach online bestellen. Door onze jarenlange ervaring op slaapgebied, zijn we experts in het verbeteren van uw slaapcomfort. Een mooi dekbed kan daar zeker aan bijdragen en door het hoogwaardige materiaal dat Christian Fischerbach gebruikt, heeft u gegarandeerd een betere nachtrust. Bekijk de ruime keuze van Christian Fischbacher online en bestel het dekbedovertrek dat bij uw smaak past!  

Advies nodig? Maak hier een afspraak!