Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Carpe Diem bedden

Het Zweedse kwaliteitsmerk Carpe Diem werkt met passie en kennis van zaken aan de hoogste kwaliteit slaapproducten. De Carpe Diem bedden zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. De slogan van het bedrijf is: ‘Good days start at night’ en dit weerspiegeld ook de filosofie van het bedrijf om alles in staat te brengen voor een ultieme slaapervaring. In ons assortiment kunt u kiezen uit 9 verschillende boxsprings, zoals de Carpe Diem Salto en de Carpe Diem Koster. Door dit uitgebreide aanbod Carpe Diem bedden kunt u zeker het exemplaar uitzoeken die het beste bij uw wensen aansluit. Op de sterke frames van Zweeds grenen en de veren geeft Carpe Diem een garantie van 20 jaar. Op het motorische gedeelte van instelbare bedden biedt Carpe Diem 5 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u kwaliteitsproducten in huis haalt.

Carpe Diem bed

U haalt met een Carpe Diem bed het optimale alternatief in huis wanneer u op zoek bent naar ultiem slaapcomfort en zo het welzijn wilt verhogen. Carpe Diem stelt al sinds de oprichting in 1995 kwaliteit voorop en heeft oog voor een stijlvol en elegant ontwerp. Het Contour Pocket Systeem waarmee een Carpe Diem bed is voorzien zorgt voor een optimale drukontlasting. Dit systeem zorgt er voor dat het matras zich aanpast aan de bewegingen en lijnen van uw lichaam. Hierdoor staat u zeker fijn en uitgerust op na een goede nachtrust. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan boxsprings, boxspringcombinaties en verstelbare bedden van absolute topkwaliteit. Hieruit kunt u zeker de gewenste keuze maken.

Carpe Diem bedden test

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Slaaphof, onderga dan een Carpe Diem bedden test en kom eens proefliggen in onze showroom. U zult versteld staan van het comfort dat deze bedden bieden. U kunt daarnaast het bed zelf samenstellen wat betreft dekmatras en stof.


 

Onze deskundige slaapadviseurs staan u graag bij met advies en bij het maken van uw keuze. Na een Carpe Diem bedden test, kunt u zelf besluiten een dergelijk bed aan te schaffen. Wij bieden hierbij scherpe netto all-in prijzen en jarenlange service na aankoop. Al 25 jaar zijn wij daarmee dé slaapspecialist. 

Carpe Diem beddenwinkel

Slaaphof heeft graag de beste bedden in het assortiment en is daardoor al jaren een Carpe Diem beddenwinkel. Naast boxsprings bent u bij Slaaphof ook aan het goede adres voor Carpe Diem bedpoten en Carpe Diem hoofdborden. Wilt u een goed onderbouwde keuze maken voor uw bed? Dan hebben wij ook een testcabine aanwezig om te kijken welk bed het beste bij u past. Daarmee is Slaaphof niet zo maar een Carpe Diem beddenwinkel.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!