ADVIEZEN VAN SLAAPHOF GAAN VERDER

Sleep Lounge by Slaaphof

Wij hadden een droom: een winkelconcept waar we alle tijd en rust kunnen nemen om samen met u de juiste keuzes te maken in uw zoektocht naar perfecte slaap. Daarom hebben wij naast Slaaphof een geheel nieuw winkelconcept uitgerold, 'Sleep Lounge by Slaaphof'. Met Sleep Lounge hebben wij een beleving gecreëerd waarin uw slaapervaring centraal staat. Vanaf het moment dat u voor de eerste keer bij ons binnenkomt tot de eerste nacht in uw eigen slaapkamer. En de periode daarna, waarin u beter zult slapen.

Slaapadvies

In onze Sleep Lounge helpen we u in vier stappen aan een goede nachtrust.


Stap 1: een bed kan het beste getest worden als u tot rust gekomen bent. Daarom beginnen we met een uitgebreid en rustgevend ontvangst. Tijdens het intakegesprek verkennen en inventariseren wij uw wensen, klachten en voorkeuren.

Stap 2: hierna doen we een meting waarin we onder meer kijken naar de contouren van uw lichaam en de houding waarin u het lekkerst ligt. Kijk hier voor de test

Stap 3: zo komen we tot een persoonlijk slaapadvies. U krijgt ruim de tijd om proef te liggen en verschillende bedden te testen.

Stap 4:  tot slot besteden we aandacht aan beddengoed en styling: we zoeken naar hoeslakens, kussens, stofferingen om uw nieuwe bed af te stemmen op uw smaak en de stijl van uw slaapkamer.

We willen niets aan het toeval over laten en tijdens uw bezoek alles bespreken om uw aankoop tot een jarenlang succes  te maken.

Slaaphof biedt u een gratis SLAAPTEST / POSTUUR meting aan.

Bel ons voor een afspraak of plan HIER uw afspraak in.

Slaaptest DNA meting SLEEP LOUNGE by SLAAPHOF

METING IN DE BELEVINGSCABINE.
METEN = WETEN.

Om te ontdekken welk bed het best bij u past, doen we bij Slaaphof een meting van uw lichaam. Ieder mens is anders en om te ontdekken wat bij u past doen we de postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd door Ergosleep. De test duurt ong 9 minuten en laat zien welk bed het best bij u past. Kijk HIER hoe de meting werkt.

 

Het beste advies is persoonlijk advies

 

Sinds 1989, een brok ervaring
Sinds 1989 is Slaaphof dé specialist op het gebied van gezond en ergonomisch slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden. Het is onze passie en missie om u beter te laten slapen. Om u elke dag fitter te laten voelen, zodat u met veel energie en enthousiasme de dag weer kunt beginnen.

 
Kennis van bedden
Slaaphof heeft gekozen voor producten die uw nachtrust verbeteren. Deze merken staan hier niet in de winkel omdat het bekende merken zijn. De unieke collectie met boxsprings, lattenbodems en matrassen is op basis van jarenlange kennis samengesteld. Hiermee kunnen we voldoen aan verschillende slaapwensen. Én we bieden een oplossing voor lichamelijke klachten.
 
naar REVIEWS
Een goede slaap verbetert de kwaliteit van uw leven.
Dag in dag uit. U heeft meer energie, u voelt zich fitter en u presteert beter.
Daarom is het ook zo belangrijk om te beginnen met een goed advies. Bij Slaaphof beseffen we hoe belangrijk een goede nachtrust voor u is. En wat dat elke dag weer voor u betekent. Onze slaapadviseurs weten precies waar ze op moeten letten om u die goede nachtrust te kunnen bieden.
 
Onze klanten stellen - terecht - hoge eisen aan slapen. Een van onze ervaren adviseurs doorloopt samen met u de zaken die bij u een rol spelen. Daarbij richten we ons op wat u tegenkomt en belangrijk vindt.
Brede(re) schouders, een smalle(re) taille of brede(re) heupen, dat maakt een groot verschil. De meeste matrassen en bodems letten daar niet op. En juist daar ontstaan de problemen. Iets verder op de pagina gaan we daar dieper op in.
 

Slaaphof verleent ook service na sluitingstijd

Slaaphof verleent ook service na winkeltijd

Bij Slaaphof is service geen dienst, maar een houding. Dat begint bij eerlijk en deskundig adviseren. Dat voorkomt problemen en geeft tevreden klanten. Uw aankoop wordt bezorgd en deskundig geplaatst. Verder krijgt u advies en uitleg over het onderhoud. Zo weet u precies wat u kunt doen om van uw bed jarenlang plezier te hebben.
 
Mocht u onverhoopt toch pech met uw bed hebben, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Voor noodgevallen staan we ook buiten kantooruren voor u klaar. Ook als uw matras of bodem niet bij Slaaphof is aangeschaft, kunt u service bij ons terecht. We helpen u graag!
 
 

Een goede en gezonde nachtrust is de basis van een fit en gezond lichaam

 
Een goede en gezonde nachtrust is de basis van een fit en gezond lichaam.
Een slechte nachtrust drukt ons als het ware naar beneden en zorgt ervoor dat voeding, beweging enz. beperkt werken.
Hiernaast ziet u de belangrijkste zaken in beeld.
 
Voor een goed advies is het belangrijk dat we ons niet op één ding concentreren, maar alles in de gaten houden. Als slaapspecialist doen we dit al meer dan 25 jaar.
Omdat de klanten van Slaaphof echt goed willen slapen, kijken we verder dan alleen het bed of de matras. Als u bijvoorbeeld een bed van 4 jaar oud hebt, maar u hebt bijvoorbeeld ook bijv. financiële problemen, dan kun dat laatste weleens meer onrust veroorzaken dan uw bed.
 

Uw verhaal zetten wij om in een persoonlijk advies.

 
Zoekt u een beddenspeciaalzaak waar:
  • Kwaliteit en service centraal staan
  • Wilt u weten hoe u beter kunt slapen? 
Maak dan een - vrijblijvende - afspraak: 0341 410164.
 

Gratis slaapadvies

Slaaphof is gespecialiseerd in het adviseren van bedden en verbeteren van uw nachtrust. Wilt u van uw klachten af? Fitter uit bed komen? Meer energie halen uit elke nacht? Door de jarenlange ervaring bij Slaaphof in het adviseren van matrassen, slaapsystemen en bedden gaat u niet alleen veel beter slapen, maar u koopt ook vertrouwt. Sinds 1989 zijn wij als bedrijf steeds weer op zoek naar producten en bedden die oplossingen bieden voor uw wensen en/of klachten. Wij beschikken over betrokken en deskundige adviseurs. Verwacht van ons geen mooi verhaal en populaire kreten. Bij Slaaphof kijken we kritisch naar alle ontwikkelingen en trends, maar we doen niet mee aan de waan van de dag! Kom gerust langs om te kijken, een vraag te stellen en proefliggen. 
 
 
Onze klanten vragen de beste nachtrust! Om u echt fit te laten opstaan, moet uw bed een topprestatie leveren. U wilt toch fit uit bed stappen en klachten voorkomen? Wat heeft uw lichaam nodig?
Bij Slaaphof weten we wat u nodig heeft. We adviseren u niet alléén heel deskundig en persoonlijk, maar ook merkonafhankelijk.
Advies nodig? Maak hier een afspraak!