Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Gesloten

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Traagschuim matras

Wanneer een matras al snel te hard is voor u, zult u wellicht meer comfort ervaren met traagschuim matrassen van Slaaphof. Deze matrassen vormen zich exact naar uw lichaamsvorm door de thermo-elastische eigenschap. Dankzij deze eigenschap wordt het traagschuim zachter doordat het reageert op lichaamswarmte. Het materiaal vloeit als het ware onder het lichaam vandaan, waardoor het lichaam op de juiste manier wegzinkt in het matras. Hierdoor worden de drukpunten in het matras verlaagd en zorgt het traagschuim ervoor dat de wervelkolom juist wordt uitgelijnd. Niet voor niets dat deze eigenschappen de reden zijn dat het traagschuim matras veel in ziekenhuizen gebruikt wordt.

Traagschuim matras

Overweegt u de aankoop van een traagschuim matras voor op uw boxspring of ledikant? Dan wilt u natuurlijk eerst uitvinden of de eigenschappen passen bij uw wensen op het gebied van slaapcomfort. Traagschuim bestaat uit open cellen. Wanneer de cellen worden ingedrukt, door er bijvoorbeeld op te liggen, wordt de aanwezige lucht verspreid naar de aanliggende cellen. De druk die wordt veroorzaakt door het lichaamsgewicht wordt hierdoor over een groot aantal cellen verspreid. Het schuim zal zich met name bij de heupen en schouders volledig aanpassen, waardoor er buitengewoon comfort zal worden ervaren.
 

Ook de temperatuur van uw lichaam heeft invloed op de drukverlaging van het matras. De zwaarste punten van uw lichaam zijn op het traagschuim matras het warmst. Deze drukpunten zullen dan wegvloeien zodat uw lichaam omhelsd wordt door het comfort van het traagschuim matras. Voor een matras die uitblinkt in het afvoeren van nachtelijke transpiratie, bekijk u de latex matrassen van Slaaphof.

Traagschuim matras ervaren in de winkel

Het kopen van een matras is zeer persoonlijk en daarom nodigen wij u uit om bij Slaaphof, de traagschuim matrassen winkel, diverse matrassen uit te proberen. Wij streven ernaar om onze deskundigheid te combineren met uw wensen, zodat u straks elke nacht als een roos kunt slapen. Of u nu op zoek bent naar een matras voor extra comfort of wanneer u het doel hebt om uw lichaamsklachten te verlichten, bij Slaaphof krijgt u eerlijk en vakkundig advies. Wilt u van tevoren een afspraak maken zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen? Neem gerust contact op via ons contactformulier!

Traagschuim Matras

Advies nodig? Maak hier een afspraak!