Klantenservice

Contact

Binnen 10 uur reactie bij openingstijden

* verplicht

Veelgestelde vragen

Deskundig advies van onze slaapexperts.

Om u goed te laten slapen moeten we een paar zaken van u weten. Uw postuur speelt daarbij een grote rol. Postuur (bredere schouders of heupen) is nog belangrijker dan gewicht. Ook de bodem speelt een rol. Daarnaast heeft u ongetwijfeld wensen en/of klachten die we meenemen in ons advies.
Kortom, een goede nachtrust begint met een goed advies bij Slaaphof.

Een versleten matras kan inderdaad voor rugklachten zorgen. Ook een matras wat niet bij u past kan daarvoor zorgen. Maar er spelen veel meer zaken een rol. Als u overdag verkeerd zit dan kan dat ’s nachts ook klachten geven. Overleg klachten altijd met één van onze adviseurs. Kijk ook even naar de 20 slaaptips. Wij adviseren u graag en u voorkomt een miskoop.

Een bed speelt de hoofdrol bij uw nachtrust. Daarom begint alles met een goed advies. Bel voor meer informatie 0341-410164 of mail ons op info@slaaphof.nl. Voor advies kun je natuurlijk ook op de website terecht!

Het kussen is echt een hoofdzaak. Eerst zorgen wij ervoor dat uw lichaam goed ligt, anders kan een kussen niet veel goed doen. Dan kijken we op welke matras en bodem u ligt. Hoe dieper u in het matras ligt, hoe dunner het kussen. Mannen hebben meestal een dikker kussen (bredere schouders) dan vrouwen. Ook uw lighouding speelt een rol.

Advies over een kussen is heel belangrijk. Bel, mail ons of kom langs. Wij adviseren u graag en u voorkomt een miskoop.

Meer vragen Stel een vraag
Advies nodig? Maak hier een afspraak!