Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies


 

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Aanbieding boxspring

Wie op zoek is naar een slaapplek van goede kwaliteit, slaat zijn slag met een aanbieding boxspring. De boxspring is hét toppunt van slaapcomfort. Stel eenvoudig uw eigen bed samen uit onze collectie boxspring matrassen. Kies een fraai frame en bijpassende poten uit ons grote aanbod bijpassende accessoires. Voor extra designmogelijkheden maakt u uw aanbieding boxspring af met een van onze bijpassende hoofdborden. In sommige gevallen kunt u één van de matrassen ook vervangen door een (iets dunnere) topper.

Aanbieding boxspring 120x200

Voor wie alleen slaapt hebben we ook een aanbieding boxspring 120x200. Dit exemplaar is breder dan een gemiddeld eenpersoonsbed, maar smaller dan een tweepersoonsbed. Een ideale boxspring voor wie luxe en comfort wil, maar niet al teveel ruimte wil verliezen.
 

Bent u er niet zeker van of de aanbieding boxspring 120x200 geschikt is voor uw lichaamsprofiel? De deskundige medewerkers van Slaaphof staan u graag terzijde met advies op maat. Hebt u een goed aanbod op onze site gezien, maar hebt u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen! Tel. 0341 410164 of info@slaaphof.nl

Aanbieding boxspring elektrisch

Wat is er fijner dan nog even tv kijken of lezen voor het slapen gaan? Met onze aanbieding boxspring elektrisch kunt u uw boxspring makkelijk verstellen. Eén druk op de knop en het bovenste deel van de matras komt omhoog om u extra steun in de rug te geven. Ook als u extra ondersteuning zoekt bij het in- en uitstappen, hebt u met elektrisch verstelbare boxspring een goede keuze gemaakt. Hebt u een mooie aanbieding boxspring gevonden, maak uw bed dan compleet met een nieuw dekbed en nieuwe kussens!

Advies nodig? Maak hier een afspraak!