Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Open op afspraak

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Swissflex

In 1949 werd Matra AG als familiebedrijf die bedden produceerde in Bazel (Zwitserland) opgericht. Waarna in 1976 het merk Swissflex zijn intrede deed. Dit maakt dat de onderneming al vele decennia traditie en ervaring heeft in het vervaardigen van hoogwaardige bedden. De laatste jaren is de onderneming zelfs uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. Alles staat in het teken van het behalen van het hoogste doel: het bereiken van de beste oplossing voor het hoogst mogelijke slaapcomfort. Nog steeds komt Swissflex regelmatig met de introductie van echte innovaties die grensverleggend zijn in de markt van de bed- en slaapsystemen.

Swissflex matrassen

Een matras is wellicht (samen met de lattenbodem) het belangrijkste onderdeel voor het bereiken van ultiem slaapcomfort. De Swissflex matrassen passen zich aan de individuele behoeften van de mens aan en zorgt zo voor ultiem slaapcomfort. Hierbij zijn optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerkend voor al de Swissflex matrassen. Belangrijk is de baanbrekende innovatie GELTEX, deze combinatie van elastische gel en luchtdoorlatend schuim zorgt voor heerlijk lig- en slaapcomfort. Met deze matrassen zorgt u ervoor dat u een heerlijk verkwikkende nachtrust krijgt!

Swissflex lattenbodem

Een lattenbodem zorgt samen met het matras ervoor dat u het perfecte slaapcomfort ondervindt. De nieuwste innovatie van de Swissflex lattenbodem is de bridge technologie. Deze lattenbodem past zich optimaal aan elke houding aan en brengt ergonomische perfectie voor elke lichaamsbouw. Dit geldt voor elke slaappositie. De Swissflex lattenbodem heeft recent diverse onderscheidingen mogen ontvangen. 

Recent de iF Design Award (2015) en een nominatie voor de German Design Award (2016). Dit zijn duidelijke tekenen dat Swissflex nog steeds toonaangevend is op het gebied van lattenbodems.

Swissflex bedden

Het Zwitserse bedrijf Swissflex spant zich al meer dan 60 jaar met succes in om een goede slaap te garanderen. Een onderdeel dat hier natuurlijk niet bij kan ontbreken zijn de comfortabele en prachtig vormgegeven Swissflex bedden. Het unieke design zorgt ervoor dat vormen, materialen en design mooi naar voren komen, terwijl de technische details zorgen dat u ultiem comfort ondervindt. Met Swissflex bedden slaapt u gegarandeerd heerlijk. Ons uitgebreide assortiment zorgt er voor dat er altijd het perfecte bed voor u tussen zit.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!