Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Gesloten

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Boxsprings

’s Avonds na een drukke dag voldaan uw bed induiken kan een moment zijn om naar uit te kijken, mits u een comfortabel bed heeft die uw lichaam perfect ondersteunt. Wanneer u op zoek bent naar een bed waarin u heerlijk inslaapt en uitgerust wakker wordt, komt de boxspring om de hoek kijken.
Wat is een boxspring nu eigenlijk precies? De boxspring is een slaapsysteem waarbij twee matrassen op elkaar gelegd worden. Het onderste matras wordt aan de onderkant voorzien van een frame met poten en daarna mooi afgewerkt met stof. Met fraaie hoofdborden stelt u uw boxspring zelf samen tot een bed dat u voor ogen hebt.

Boxspring merken bij Slaaphof

Bij Slaaphof vindt u heel veel verschillende merken Boxspring.
Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij ze voor u onder elkaar gezet. Zo kunt u rustig bekijken welk merk boxspring u aanspreekt en wat deze boxspring allemaal heeft. U kunt op de link klikken om meer informatie te vinden over de verschillende merken. Hier vindt u alle informatie over de boxprings, matrassen, achterwanden en toppers.

Wilt u graag meer informatie over onze boxspring merken bij Slaaphof?
Neem dan gerust contact op met één van onze slaap specialisten. Wij staan graag voor u klaar om u alle verschillen te vertellen, u kunt meteen proefliggen in onze showroom. Dan bent u meteen een ervaring rijker. 

Boxspring bedden

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn bij het samenstellen van een boxspring die perfect past bij uw lichaam en uw slaaphouding, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Er zijn namelijk veel verschillen in veren, omranding, stof en kwaliteit.

Omdat men bij de box niet goed kunt zien wat er in zit, worden er vaak miskopen gedaan. Bij Slaaphof kunt u daarom samen met onze gespecialiseerde medewerkers testen welke slaaphouding u heeft en welke boxspring bedden daarbij passen.

Voor persoonlijk advies kunt u vooraf een afspraak maken, zodat u rustig met onze medewerkers een comfortabel bed voor het leven vindt.

Elektrische boxspring

Wilt u naast slapen ook heerlijk in uw bed relaxen? Begin uw luie zondag met een kopje koffie op bed en een boek met de heerlijke rugondersteuning van een elektrische boxspring. En niet alleen de rug kan worden ondersteund met een elektrische boxspring.

Voor extra comfort kunt u ook de beenondersteuning elektrisch bedienen. Zó lekker heeft u nog nooit gelegen! De elektrische boxspring is te combineren met alleen een matras of met een matras met topper.

Boxspring matras

Naast de vele combinaties binnen het boxspring slaapsysteem, zijn er ook veel verschillende boxspring matrassen. Vanwege de grote keuze is het daarom belangrijk dat u uw boxspring matras zelf uitvoerig test en u laat adviseren door een specialist.

De boxspring matrassen van slaaphof zijn voorzien van pocketveren, bonellveren of schuimvulling. Dematrassen bieden op verschillende plekken standen voor diverse slaaphoudingen en lichaamscontouren. Zo kiest u bij Slaaphof een boxspring matras die nauwkeurig is afgestemd op uw slaapcomfort.