Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Bed kopen

Wil jij dagelijks fris en fruitig wakker worden? Een goede nachtrust begint met een bed kopen die perfect aansluit bij jouw wensen. Slaaphof heeft een uitgebreid assortiment aan bedden voor jong tot oud en voor moeilijke slapers tot langslapers. Bij Slaaphof zijn verschillende bedden in diverse stijlen waarmee jij de uitstraling van jouw slaapkamer kunt bepalen of versterken. Past een landelijke sfeer bij jou? Ontdek dan onze landelijke bedden uit onze collectie. Met een houten bed krijgt de slaapkamer een warme en natuurlijke look. Of ga voor een exclusieve stijl met onze moderne bedden. De keuze is helemaal aan jou! 

Bed kopen advies

Sinds 1989 is Slaaphof begonnen met de verkoop van bedden en kunnen. Door de kennis die wij in al die jaren opgedaan hebben, kunnen wij jou een persoonlijk advies op maat geven. We lopen samen met jou een traject door waarbij de persoonlijke voorkeuren worden gecombineerd met onze expertise. Zowel de stijl van interieur komt aan bod, als de slaapvoorkeuren. Want behalve de mooiste ledikanten kun je bij ons terecht voor waterbedden. Het waterbed is elke dag volledig afgestemd op jouw lichaamsgewicht, specifieke lichaamsbouw en slaaphouding. Hierdoor ontspannen de spieren optimaal en ervaar je een uitstekende nachtrust. 

Bed kopen tips

Heb je al een beeld van wat voor bed je zou willen aanschaffen? Vergeet niet om onze tips bij het kopen van een bed in acht te nemen! Bedenk al voordat je een keuze maakt voor een mooi bed, wat je ervan verlangt. Wil je dat het bed centraal staat in de slaapkamer? Of is de slaapkamer veel meer voor jou dan een ruimte waarin je slaapt? En zet bijvoorbeeld voor jezelf op een rij welke klachten je met het huidige bed ervaart en hoe je dat het liefst anders ziet. En benoem ook de voordelen van het bed (als die er zijn) omdat je hiermee goed kunt aangeven wat jij juist prettig vindt bij een toekomstige slaapsysteem. Met deze informatie komen we gezamenlijk tot een oplossing die bij jou past. Of dit nu een ledikant is, een zorgbed of een designslaapbank, met onze tips is het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken voor een aangename nachtrust!

Bed kopen online

Wil je van alle gemakken voorzien zijn wanneer je een bed koopt? Niet is meer comfortabel dan bed online kunnen kopen. Het is mogelijk om bij ons het gehele slaapsysteem samen te stellen: van boxsprings en matrassen tot dekbedden en hoofdkussens. Denk hierbij wel na, dat wij jou het liefst adviseren bij een aankoop in onze showroom. Kom anders eerst een keertje bij ons koffie drinken (inclusief een advies uiteraard) - denk er een paar nachten over na - en misschien kun je dan een nieuw slaapsysteem via onze webshop bestellen.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!