Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 17:30

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Bed kopen

Wilt u dagelijks fris en fruitig wakker worden? Een goede nachtrust begint met een bed kopen die perfect aansluit bij uw wensen. Slaaphof heeft een uitgebreid assortiment aan bedden voor jong tot oud en voor moeilijke slapers tot langslapers. U vindt bij ons bedden in diverse stijlen waarmee u de uitstraling van uw slaapkamer bepaalt of versterkt. Past een landelijke sfeer bij u? Ontdek dan onze landelijke bedden uit onze collectie. Met een houten bed krijgt uw slaapkamer een warme en natuurlijke look. Of ga voor een exclusieve stijl met onze moderne bedden. De keuze is helemaal aan u! Een bed kopen die aansluit bij uw leefstijl doet u online én offline bij Slaaphof Slaapcomfort.

Bed kopen advies

Sinds 1989 is Slaaphof begonnen met de verkoop van bedden en kunnen, door de kennis die wij in al die jaren opgedaan hebben, u bij het bed kopen individueel advies geven. We lopen samen met u een traject door waarbij uw persoonlijke voorkeuren worden gecombineerd met onze expertise. Zowel uw stijl van interieur komt aan bod, als uw slaapvoorkeuren. Want behalve de mooiste ledikanten kunt u bij ons terecht voor waterbedden. Het waterbed is elke dag volledig afgestemd op uw lichaamsgewicht, specifieke lichaamsbouw en slaaphouding. Hierdoor ontspannen uw spieren optimaal en ervaart u een uitstekende nachtrust. U kunt zich wel voorstellen dat het met een groot aanbod van luxe bedden het moeilijk is een keuze te maken. Het bed kopen advies van Slaaphof zal u daarom goed van pas komen! 

Bed kopen tips

Heeft u al een beeld van wat voor bed u wilt aanschaffen? Vergeet niet om onze bed kopen tips ook in acht te nemen! Bedenk al voordat u een keuze maakt voor een mooi bed, wat u ervan verlangt. Wilt u dat het bed centraal staat in uw slaapkamer? Of is de slaapkamer veel meer voor u dan een ruimte waarin u slaapt? En zet bijvoorbeeld voor uzelf op een rij welke klachten u met uw huidige bed ervaart en hoe u dat het liefst anders ziet. En benoem ook de voordelen van uw bed (als die er zijn) omdat u hiermee goed kunt aangeven wat u juist prettig vindt bij uw toekomstige slaapsysteem. Met deze informatie komen we gezamenlijk tot een oplossing die bij u past. Of dit nu een ledikant is, een zorgbed of een designslaapbank, met onze tips maakt u een weloverwogen keuze voor een aangename nachtrust!

Bed kopen online

Wilt u van alle gemakken voorzien zijn wanneer u een bed koopt? Niet is comfortabeler dan bed kopen online vanuit uw eigen huis. U kunt bij ons uw gehele slaapsysteem samenstellen: van boxsprings en matrassen tot dekbedden en hoofdkussens. Zo bent u in slechts een paar klikken verwijderd van een leven lang comfortabel slapen! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar wij uw lichaamsprofiel meten en u persoonlijk advies geven. Daarnaast kunt u met eigen ogen al onze bedden en andere slaapkamermeubelen bekijken. Een bed kopen online óf offline, doet u bij Slaaphof!

Advies nodig? Maak hier een afspraak!