De topmatrassen van Viking hebben een lange levensduur. Het is daarmee een goede bescherming van uw matras. Hieronder hebben we de verschillende soorten topmatrassen voor u uitgelicht. Met Viking slaapt u heerlijk! 

 

 

Viking topmatras SUPERSOFT

De naam zegt het al: de Supersoft is gemaakt met een super zachte en zeer elastische koudschuimkern. Hierdoor slaapt u heerlijk comfortabel. De comfortlaag bestaat uit luchtige polyester vezels die optimaal vocht en warmte afvoeren. De Supersoft kan worden gestoffeerd in de stof die aansluit bij uw bed. Heeft u een verstelbaar bed? De Supersoft is ook verkrijgbaar in en "flex" uitvoering.

 

Viking topmatras SL

U slaapt heerlijk comfortabel op de SL topmatras. Deze matras bevat geperforeerd natuurlatex dat zich perfect aansluit op uw lichaam. Vocht en warmte worden efficiënt afgevoerd door de luchtige vezels in de SL topper. Het is mogelijk om de topmatras te laten stofferen in de stof die past bij uw bed. De topper is ook verkrijgbaar in een "flex" uitvoering voor verstelbare bedden. 

 

Viking topmatras DL

Door de gesegmenteerde natuurlatex zones is de DL een uitstekend ademend topmatras. Zo sluit deze topper zich perfect aan bij de vorm van uw lichaam en kunt u genieten van een optimale drukverdeling. Overmatige hitte en vocht wordt goed afgevoerd door de comfortlaag van Quallofil® en Allerban®. Ook de groei van mijt, fungus en bacteriën wordt tegengegaan. Voor verstelbare bedden hebben we het DL topmatras in de "flex" uitvoering. De topper kan gestoffeerd worden in de kleur die past bij uw bed.

Viking topmatras BLU

Ervaar de luxe van het BLU topmatras. De matras heeft een katoenzijde die heerlijk koel is in de zomer en een wolzijde die aangenaam warm is in de winter. De ademende natuurlatex kern geeft de topmatras een zeer lange levensduur. Tevens beschermt deze tegen vocht en overmatige hitte. We kunnen de BLU topmatras laten stofferen in de kleur die bij uw bed past. De topper is ook beschikbaar in een "flex" uitvoering voor verstelbare bedden.

 

Viking topmatras TAGEL paardenhaar

Uw lichaam wordt optimaal ondersteund door de Tagel topmatras. Deze bestaat uit natuurlijke materialen zoals katoen, wol en echt paardenhaar. De topmatras heeft een koele zomerzijde en een warme winterzijde en kan eenvoudig worden gekeerd. Stofferen is mogelijk in de stof die past bij uw bed. Voor verstelbare bedden is de Tagel topmatras verkrijgbaar in een "flex" uitvoering.

 

Viking topmatras FLEX

Heeft u een verstelbaar bed? De Supersoft, SL, DL, Tagel en Blu topmatrassen zijn alle verkrijgbaar in een "flex" uitvoering. Zo wordt de ene kant niet belast als u de andere kant verhoogt of verlaagt. De topmatras kan worden gestoffeerd in de stof die past bij uw bed.