Somnus

Het zal niet vaak voorkomen dat een beddenproducent koninklijk wordt onderscheiden, maar het Engelse Somnus is het gelukt om de prestigieuze Queens Award in de wacht te slepen. De fabrikant behoort sinds de oprichting in 1840 tot de top van Engeland met innovatieve slaapsystemen met gevoel voor traditie. Zo zijn de Somnus matrassen met de hand gestikt en afgewerkt met speciaal geweven Somtex katoen, dat in eigen beheer is gekweekt en geplukt. Daarnaast is elk matras met een uniek dubbellaags veersysteem uitgerust, het Somnus Sensa Intelligent Pocket System Over meer dan duizend veren wordt het gewicht van de slaper zeer gelijkmatig verdeeld. Zo krijgt het lichaam met een Somnus bed optimale ondersteuning en is de belasting van belangrijke drukpunten tot een minimum beperkt.

Natuurlijk Slapen

Letterlijk en figuurlijk - wil jij natuurlijk slapen. Waar slaap je nou beter op, dan een goed bed - geheel van natuurlijke materialen. Bekijk hieronder een kleine greep uit ons assortiment van dit Britse vakmanschap:

 

Plan uw afspraak en doe de slaaptest

Somnus bedden

Bij de fabricage van Somnus bedden is voor de vulling van de matrassen gebruik gemaakt van natuurproducten die volledig in eigen beheer zijn verzameld op een traditionele farm. Naast katoen is ook de wol een belangrijk handelsmerk van Somnus. Beide materialen isoleren uitstekend en staan bekend om de isolerende eigenschappen. Neem bijvoorbeeld onze Somnus Supremacy collectie, waarin de beste vulmaterialen voor een ongekend hoog comfort zorgen:

  • Egyptian Cotton
  • Yorkshire Dales Eco Wool
  • Alpaca Fleece
  • Hand-teased Long Stranded Horsetail
  • Mohair
  • Tree Silk-cotton
  • Cashmere

Bekijk hier het ruime assortiment Somnus bedden van Slaaphof een kies voor een comfortabele nachtrust in een elegante boxspring.

Somnus bedden

Somnus boxsprings

De elegantie van Somnus boxsprings is onovertroffen en creëert een sfeervolle setting waarin je heerlijk kunt wegdromen. Het complete lichaamsgewicht wordt door de duizenden veren optimaal verdeeld, zodat het bijna voelt alsof je zweeft. In de showroom van Slaaphof ben je van harte welkom om te komen proefliggen! Somnus boxsprings zijn met een luxe hoofdbord afgewerkt dat jij zelf kunt selecteren uit onze Somnus hoofdborden assortiment. Daarnaast biedt de box extra ondersteuning voor de matras. Het resultaat is een boxspring waarin het lichaam ergonomisch kan wegzakken. Het lichaam daardoor gemakkelijker ontspannen, zodat je niet alleen heerlijk slaapt, maar ook uitgeslapen wakker wordt.

Somnus test

Bij het uitkiezen van een bed is het zeer belangrijk dat je een goed matras uitzoekt. Doe daarom de Somnus test in de slaapcabine van Slaaphof. Hierin meten wij onder andere jouw lichaamslengte, de omvang van taille en heupen en brengen wij de belangrijkste drukpunten in kaart. Op basis van die informatie kunnen we samen met jou de beste Somnus boxspring samenstellen. Bij een goede slaaphouding is de ruggengraat recht en worden bij de zijlig de S-contouren van het lichaam perfect gevolgd. Zo geniet elke zone van jouw lichaam van optimale rust, van nek en schouders tot onderrug en benen! Bezoek onze showroom voor de Somnus test en profiteer van advies op maat.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!