Schramm bedden

Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 17:30

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Schramm bedden

De ultieme slaapervaring beleeft u in de Schramm bedden uit ons assortiment! Al sinds 1923 is Schramm een beddenfabriek en- atelier waar ambachtelijk handwerk samengaat met de modernste machines om de kwaliteit telkens te verbeteren. Bij Schramm beseffen ze dat hun bedden zeer lang meegaan. Het merk heeft daarom onze harten veroverd dankzij de hoge kwaliteit materialen, maar ook vanwege de eindeloze mogelijkheden die u heeft met betrekking tot het samenstellen van uw droombed. U heeft keuze uit diverse modellen en een ruim scala aan stoffen en zodat u zelf de uitstraling van uw bed bepaalt. U zult jarenlang plezier hebben van de luxe Schramm bedden van Slaaphof!

Schramm boxspring

In onze (web) winkel kunt u een Schramm boxspring geheel naar eigen wens samenstellen. Wilt u eenpersoons boxspring of een tweepersoons? Welke stof kiest u zodat het naadloos aansluit bij uw slaapkamerinterieur? Heeft u lichamelijke klachten en welke delen hebben optimale ondersteuning nodig? De Schramm boxspring bestaat uit een matras, een bodem, pootjes en eventueel een hoofdbord. De boxspringbodem heeft een duurzaam houten frame en de stoffering is eenvoudig afneembaar, wasbaar en verwisselbaar. Daarnaast is de bodem leverbaar met maar liefst 2 tot 7 motoren zodat uw boxspring optimaal ingesteld kan worden op uw slaaphouding en lichaamsbouw. De motoren van de Schramm boxspring zijn natuurlijk elektrisch te bedienen voor een groot comfort!

Schramm matrassen

Bij ons kunt u Schramm matrassen met of zonder boxspring bodem kopen. Schramm onderscheidt zich op het gebied van matrassen van andere merken dankzij de thermisch geharde veren geplaatst in katoenen zakjes. Dit zorgt voor een bijna eindeloos vormgeheugen, zodat de matras altijd op u persoonlijk is ingesteld. De katoenen zakjes dragen bij aan een hoger vormend en steunend vermogen en een langere levensduur van de veren.

Anders dan andere merken zitten er in Schramm matrassen 5 typen veren met verschillende hardheden. Het gevolg hiervan is dat de taille en onderrug beter wordt ondersteund. Het werkt druk verlagend, het ontlast de spieren en het voorkomt en verhelpt veel rug- en schouderklachten. Bovendien ventileren Schramm matrassen tot 50% meer!

Schramm bedden kopen

Bij Slaaphof kunt u zowel online als offline Schramm bedden kopen. U kunt zich bijvoorbeeld online oriënteren en het bed bij ons in de winkel uitproberen. Of draai het om en kom bij ons langs om de bedden met eigen ogen te zien en te testen om het vervolgens nadat u er goed over nagedacht hebt bij ons online te kopen! Wij staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunnen wij bijvoorbeeld uw slaapprofiel samenstellen aan de hand van onze testcabine. Hierin meten we uw lichaamsbouw en uw slaaphouding, en die van uw eventuele partner. De resultaten bespreken we met u door, evenals de mogelijke klachten die u ervaart bij uw huidige matras en wat u verwacht van een nieuw bed. Wilt u een afspraak maken voor uitgebreid advies? Of wilt meer weten over Schramm bedden kopen? Neem gerust contact op!