Schramm bedden

Zoekt u de perfecte mix tussen elegantie en slaapcomfort? Dan kiest u met Schramm bedden het beste van twee werelden. U heeft een ruime keuze uit hoofdborden en stoffen in combinatie met verschillende designs. Door de diverse onderdelen zelf uit te kiezen stelt u zelf uw droombed samen. Schramm bedden zijn daarnaast ambachtelijk vervaardigd met oog voor ergonomische details. Een Schramm matras is ingedeeld in verschillende zones, zodat uw lichaam maximaal wordt ondersteund en drukpunten worden opgevangen. Door het gebruik van pocketveren in maar liefst vijf hardheidsklassen in plaats van de gebruikelijke drie, komt uw lichaam volledig tot rust en wordt u uitgeslapen wakker.

Plan uw afspraak en doe de slaaptest

Schramm bedden Nederland

Wanneer u uw Schramm bedden in Nederland bestelt, is Slaaphof zonder meer het beste adres! De boxsprings hebben een speciale bodem die, net als de matrassen, in verschillende zones is ingesteld die de werking van een Schramm matras versterken. Zo kunt u de instellingen voor de heup- en schouderzone op uw eigen slaaphouding afstemmen. De pocketveren zijn bij de afwerking thermisch verhit, wat zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast zijn de veren verpakt in aparte katoenen zakjes, zodat ze beter op hun plaats blijven. De Schramm bedden die u in Nederland koopt zijn zo samengesteld dat het matras als het ware uw slaapgedrag onthoudt. Naarmate u er langer op slaapt vormt het matras zich steeds meer naar uw lichaam.

Schramm bedden

Schramm bedden test

Bij Slaaphof kiest u gemakkelijk de juiste schramm boxspring als u een Schramm bedden test bij ons komt doen. Bij de rugligging is het van belang dat de wervelkolom recht op het bed rust, terwijl bij de zijlig de zogenaamde S-vorm de maximale ondersteuning biedt. Wij meten uw slaapprofiel en brengen uw lichaamsbouw, gewicht en slaaphouding in kaart. Met de gegevens uit onze Schramm bedden test kunnen wij u advies op maat geven en helpen bij het samenstellen van een stijlvolle en zeer ergonomische Schramm boxspring. Een welbewuste keuze voor uw nachtrust maakt u alleen bij Slaaphof. Bezoek onze showroom in Harderwijk en til uw slaap naar een hoger niveau!

Advies nodig? Maak hier een afspraak!