Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Gesloten

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Pocketvering matras

Een goede nachtrust is van essentieel belang om uw lichaam de juiste rust te bieden die het nodig heeft. Hierdoor kunt u ‘s ochtends heerlijk uitgerust wakker worden. In ons assortiment vindt u daarom een compleet scala aan pocketvering matrassen die uw lichaam precies de juiste ondersteuning bieden. Een pocketvering matras bestaat uit een vulling van metalen spiraalveren die stuk voor stuk zitten verwerkt in losse zakjes. De zachte afdeklaag in de zakjes zorgt ervoor dat de veren elkaar niet raken, waardoor u deze vrijwel niet voelt! Omdat er heel veel veren en zakjes in het matras zitten verwerkt, wordt de druk optimaal verdeeld. Hierdoor kunt u in elke positie heerlijk slapen en wordt uw lichaam op alle plekken ondersteund. Tevens biedt een pocketvering matras geweldige ventilatie. Hierdoor vochtophoping voorkomen en geniet u van optimale bed hygiëne.

Pocketvering matras 7 zones

Pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij de regel geldt: hoe meer pocketveren, hoe beter de ondersteuning. U vindt daarom bij ons een pocketvering matras met 7 zones en 5 zones. Doordat elke zone staat voor een specifiek onderdeel van uw lichaam, kan er heel gericht een optimale ondersteuning worden geboden op de plek waar dit nodig is. Er zijn verschillende type pocketveren, waardoor de wervelkolom en onderrug onbelast worden tijdens het slapen.

Wilt u graag meer advies over een pocketvering matras met 7 zones of 5 zones? Wij staan voor u klaar om te bekijken welk type matras het beste past bij uw slaaphouding.

Pocketvering matras 160x200

Wanneer u een nieuw matras aan wilt schaffen is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Met name omdat de pocketveren zich vormen naar de gebruiker. Bij ons vindt u heel veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een pocketvering matras 160 x 200 cm. De hoogte van de pocketveren worden aangeduid in het aantal slags, in veel gevallen zijn dit 5- of 6 slags veren. De hard- of zachtheid van het matras wordt bepaald aan de hand van de draaddikte. Aan de hand van onze slaapcabine kunnen we uw lichaam en slaappositie nauwkeurig doormeten en precies achterhalen welk pocketveren matras uw lichaam nodig heeft.

Pocketvering matras 180x200

Wij zijn specialist op het gebied van slaapsystemen en gezond slapen, waardoor u zowel de keuze heeft uit verschillende afmetingen, modellen en merken. Deze variëren in hoogte, materialen, dichtheid van de veren en hardheid van de toplaag. Bij ons vindt u daarom altijd de juiste pocketvering matras van 180 x 200 cm tot afwijkende maten! Om van een optimaal slaapcomfort te genieten is een goede bedbodem van belang. Een verstelbare bedbodem of boxsprings zijn zeer geschikt om te combineren met een pocketvering matras 180 x 200 cm.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!