Over Ons

Waarom kiezen klanten voor Slaaphof?

Kiezen voor kwaliteit
Kiest u voor Slaaphof, dan kiest u voor kwaliteit! Bij aankoop van een Slaaphof bed of matras kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en intern opgeleide monteurs.

Kiezen voor service
Daarnaast kies je voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kiest u bij Slaaphof voor een voordelig bed, dan nog staat kwaliteit voorop. Zo zijn we begonnen en zo blijven we werken. Al meer dan 27 jaar.

Kijk verder dan alleen de prijs
Ga niet alleen op de prijs af. Wanneer u logisch nadenkt dan kunt u veel ontdekken achter een lage prijs. Vaak blijkt de ligkwaliteit of de duurzaamheid niet bepaald datgene te zijn wat u beloofd is.
Maar ja, dan heeft u het al even in huis. Daar doen wij bij Slaaphof niet aan mee.

Eerlijkheid
Slaaphof streeft er naar om, na inventarisatie van uw klachten en/of wensen, voor iedereen een bed te kiezen wat bij u past en waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Een eerlijk prijzenbeleid is onderdeel van onze werkwijze. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid.

Betrouwbaarheid
U wilt graag jarenlang zonder zorgen genieten van uw nieuwe bed. Daarbij wilt u geen onzekerheden, maar absolute zekerheid. Het familie bedrijf Slaaphof staat al jarenlang bekend als een betrouwbaar bedrijf waar je graag zaken mee doet. En dat willen we graag zo houden.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!