Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Luxe boxspring

Voor een perfecte ondersteuning van het lichaam - en daarmee een zeer comfortabele nachtrust - is een luxe boxspring alles behalve een overbodige luxe. Dankzij de dubbele pocketveren wordt het gewicht van het lichaam perfect verdeeld en lig je helemaal in balans. Met zo’n zalig bed wordt slapen elke dag iets om naar uit te kijken! In een luxe boxspring slaap je namelijk heerlijk in en word je helemaal uitgerust weer wakker. Maar wat is een boxspring eigenlijk? Daarover lees je hieronder meer.

Luxe boxspring advies

Dankzij de verschillende mogelijkheden geven we bij Slaaphof graag een gericht luxe boxspring advies. Het concept boxspring is een zeer modern en comfortabel slaapsysteem dat op een unieke manier is opgebouwd. Je ligt namelijk op niet één, maar op twee matrassen. Aan de onderkant wordt de eerste matras van een frame voorzien waar poten aan bevestigd zijn. Hier bovenop ligt de tweede matras. Ook al heeft iedere boxspring een goede vering en is deze vrij van harde randen, er zijn diverse soorten in omloop met behoorlijke verschillen. Neem daarom gerust contact met ons op voor luxe boxspring advies op maat.

Luxe complete boxspring

Ben jij op zoek naar een eigentijds en comfortabel bed dat je geheel zelf kunt samenstellen? Dan kies je voor een luxe complete boxspring van Slaaphof! Hier kun je kiezen uit een bed en een topmatras van verschillende merken en afmetingen. De merken van deze onderdelen kunnen zelfs verschillend zijn. Dankzij ons ruime aanbod is er altijd een boxspring die qua kleur perfect bij jouw interieur past. Het oog wil immers ook wat. Stel jouw luxe complete boxspring geheel naar wens samen!

Luxe boxspring van Slaaphof

Ieder lichaam is anders en dat geldt ook voor de specifieke slaapbehoefte. Op deze factoren is een luxe boxspring van Slaaphof geheel aan te passen. Hierin speelt onder andere de hard- of zachtheid van jouw matras onder andere een grote rol. En dat van het kussen ook natuurlijk. Neem voor specifiek advies, gebaseerd op jouw situatie, gerust contact met ons op of kom langs. Een luxe boxspring van Slaaphof zal helpen de juiste slaaphouding te vinden. Onze slaapexperts zijn jou graag van dienst met een deskundig antwoord op al jouw brandende vragen.

Luxe boxspring merken

Bij slaapspecialist Slaaphof vind je enkel de beste luxe boxspring merken. Je kunt een comfortabel bed samenstellen met boxsprings en matrassen van bijvoorbeeld; Avek, Carpe Diem, Ergosleep, Somnus en Viking. Verder heb je de keuze uit één- of tweepersoons bedden, twijfelaars en verstelbare boxsprings. Op onze website kun je ons gehele aanbod in alle rust bekijken. Dat kan bovendien in onze showroom te Harderwijk! Kom daarom vooral langs om de bedden van onze luxe boxspring merken te bekijken en uit te proberen. We heten je graag van harte welkom.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!