Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Gesloten

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Latex matras

Heerlijk slapen doet u met een matras dat geweldig lekker ligt. Een latex matras is veerkrachtig en daardoor een goede ondersteuning voor uw lichaam. Latex is rubber en daarmee een natuurlijk materiaal. Daarnaast heeft latex anti-bacteriële en schimmel- en huisstofmijt werende eigenschappen, waardoor u zo hygiënisch mogelijk kunt slapen. Slaaphof biedt u het Talalay latex matras, de Ergosleep Matras Latex 750. Dit matras valt op, omdat het optimaal ventileert en vocht goed afvoert. Het matras is warm in de winter en koel in de zomer. Bent u juist op zoek naar een matras dat zich aanpast aan uw lichaamstemperatuur? Ontdek dan onze traagschuim matras collectie. De matrassen van Slaaphof zijn zeer duurzaam en gaan dertien tot vijftien jaar mee. 

Latex matras 140x200

De beste nachtrust bereikt u met het beste matras. Slaaphof biedt u een latex matras van 140x200 cm, geschikt voor 1 persoon. Zeer handig voor uzelf of voor een eenpersoonsbed voor uw gast. Wij bieden u verschillende prominente matras merken, zoals Ergosleep en UBICA. Ergosleep houdt bij het samenstellen van hun matrassen rekening met uw gewicht, lichaamsbouw en voorkeurshouding. Latex is sowieso een duurzaam materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan uw gewicht en slaaphouding. Daarnaast is latex een rekbaar en flexibel materiaal, dat maakt uw slaapcomfort compleet. Combineer uw UBICA latex matras van 140x200 cm met een stijlvolle UBICA Boxspring, passend binnen elk interieur.

Latex matras 180x200

Uitgebreid slaapgemak voor uzelf of met uw partner, bereikt u met het latex matras van 180x200 cm. Wij bieden zelfs matrassen tot 220 cm breed, zo heeft u de ruimte van uw dromen. Naast onze speciale Talalay latex matrassen, bieden wij u UBICA matrassen met een verenkern. De veerkracht van het matras wordt hierdoor heel nauwkeurig en gelijk verdeeld. Het matras voorziet u van ergonomische comfortzones op plekken waar u het nodig heeft, zoals bij uw schouder. Bij Slaaphof bieden we u een uitgebreide service. Zo hebben wij een testcabine waarin uw lichaam wordt gemeten, om u te voorzien van het matras dat het beste bij u past. Bestel nu uw eigen latex matras 180x200 cm, of neem een kijkje in onze ruime showroom van maar liefst 1600 vierkante meter!

Talalay latex matras

Wij bieden u het latex matras in twee soorten: Pinfoam en Talalay. Het Talalay latex matras wordt al sinds 1924 volgens dezelfde processen gemaakt: het matras wordt eerst diep gevroren, waardoor een open honingraatstructuur ontstaat. Daarna wordt het gebakken volgens een vacuüm methode en gewassen. Door deze behandeling kenmerkt het Talalay latex matras zich door de goede ventilatie, een lange levensduur en geweldige puntelasticiteit (steun en vorming tegelijk).

Volgens kenners is het latex Talalay matras het allerfijnst, omdat deze de spieren ontlast en de bloedsomloop bevordert. De kwaliteit van de Talalay latex matras is ook duidelijk terug te zien in de scores. De matras staat bekend om zijn hoge comfort, dat u zeker op prijs zult stellen! Kom gerust eens langs bij Slaaphof om het uit te proberen. Het Pinfoam latex matras wordt niet diepgevroren, waardoor de honingraatstructuur hier ontbreekt. Bij dit latex matras komt transpiratievocht minder goed weg. Wilt u liever een matras dat beter ventileert? Kijk dan eens in ons koudschuim matras assortiment.

Latex matras kopen

Lekker warm in uw eigen nestje, dat bereikt u met een uitstekend matras. Wilt u graag een latex matras kopen? Bij Slaaphof staat uw nachtrust centraal. Wij zijn een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1989 en dit geeft ons de nodige kennis op het gebied van slapen. Als u bijvoorbeeld last heeft van gewrichtsklachten is een latex matras uitermate geschikt, omdat het matras uw lichaam optimaal ondersteunt. Kom naar onze showroom in Harderwijk om zelf onze heerlijke latex matrassen uit te proberen. Zo kunt u kijken welk matras het beste aansluit bij uw lichaam.

Latex Matras

Advies nodig? Maak hier een afspraak!