Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: Gesloten

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Boxspring kopen

Een boxspring is een slaapsysteem waarbij twee matrassen op elkaar gelegd worden. De onderste matras heeft een frame met poten dat mooi is afgewerkt met stof. Daarnaast kunt u heerlijk slapen in een boxspring van Slaaphof, deze bieden namelijk topkwaliteit . U zou zodoende de hele dag wel willen blijven liggen. Bij Slaaphof vindt u een grote collectie boxsprings van hoogstaande merken als Avek, Somnus en Ubica. Daarnaast kunt eenvoudig via onze webwinkel uw ideale boxspring kopen.
Bekijk rustig ons assortiment en maak dan uw keuze. Wanneer u er niet uit komt nodigen wij u uit in onze showroom in Harderwijk. Daar kunt u inspiratie op doen en u laten adviseren op het gebied van een boxspring kopen.

Boxspring kopen online

Wanneer u een wat ruimer of juist kleiner bed wilt, kunt u deze samenstellen. Daarna kunt u uw boxspring kopen, online in onze webwinkel of in onze showroom. Een veel gekozen boxspring is de twijfelaar 120x200 cm. Deze is 30 cm breder dan een traditioneel eenpersoonsbed waardoor u veel ruimte krijgt in bed. Andere maten van onze boxsprings zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Voor vragen bij een boxspring kopen online in onze webwinkel kunt u contact opnemen door te bellen of te mailen naar onze showroom!

Boxspring kopen 180x200

U heeft een ruime keus aan boxsprings met verschillende maten; eenpersoons, tweepersoon en elektrische boxsprings. Wilt u graag een boxspring kopen 180x200 cm? Dan raden wij u aan te kijken bij de categorie 2 persoons boxspring. Hier ziet u een ruim aanbod van boxsprings die vervaardigd zijn van verschillende materialen. Er zit namelijk veel verschil in de veren, stof en kwaliteit. Welke voor u beste geschikt is, kunnen wij in een advies gesprek bekijken. Elk lichaam is anders waardoor er een ruim aanbod is. Slaaphof gunt iedereen een goede nachtrust. 

Boxspring kopen tips

Een bed kopen dat perfect is voor uw lichaam is niet makkelijk. Voor boxspring kopen tips adviseren wij contact op te nemen met onze slaapspecialisten. Zij zijn deskundig op het gebied van bedden en kunnen met behulp van een slaapcabine uw slaap DNA meten. Op basis van die metingen stelen wij een boxspring met een bedbodem samen dat helemaal op uw lichaam en slaapgedrag is afgestemd. Elk lichaam is anders waardoor er een ruim aanbod is aan boxsprings. Ga voor boxspring kopen tips naar onze showroom of neem contact op met onze medewerkers door te mailen naar info@slaaphof.nl.