Bedtextiel

Slaaphof: mooi bed- en badtextiel Slaaphof

Slaaphof: mooi bed- en badtextiel

Slaaphof is specialist in bed- en badtextiel 

Dankzij onze smaakbewuste en veeleisende klant.

Onze klanten verwachten comfortabel en duurzaam bed- en badtextiel. Wij verzorgen dit al jaren voor onze klanten. Goed absorberend en duurzaam.

Jarenlang genieten van sfeervol en zacht bed- en badtextiel? ​Uw bed- en badtextiel specialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Slaaphof merken

Betaalbare boxsprings uit Nederland

Slaaphof merken

De absolute top in slaapcomfort

Slaaphof merken

Ergonomie in boxsprings en lattenbodems

Slaaphof merken

Handwerk en natuurlijke materialen

Slaaphof merken

Betaalbaar Zweeds comfort

Slaaphof merken

Zwitserse precisie in lattenbodems en matrassen

Bedtextiel

Naast het bed, de bedbodem en het matras draagt ook bedtextiel bij aan een goede nachtrust. Bij Slaaphof vindt u alleen het beste bedtextiel, dat zowel sterk is als zacht aanvoelt. Dankzij ons ruime assortiment hoofdkussens vindt u gemakkelijk een kussen dat uw nek optimaal ondersteunt. Zo kunt u zelfs rekening houden met uw slaaphouding, of u nu een rug-, zij- of buikslaper bent. Ook hebben wij dekbedden van verschillende materialen als dons, cashmere en kameelhaar. Bij Slaaphof vindt u ook bedtextiel dat speciaal bestemd is voor slapers met huisstofmijtallergie of andere allergische reacties.      

Luxe bedtextiel  

Bij het uitzoeken van bedtextiel is luxe belangrijker dan u denkt. De samenstelling van uw dekbed heeft bijvoorbeeld aanzienlijke invloed op het  slaapcomfort. Zo is het niet alleen van belang u warm blijft, maar ook dat het dekbed voldoende kan luchten. Wij hebben luxe bedtextiel in diverse varianten, zoals een Dommelin dekbedovertrek. Deze is verkrijgbaar met de prachtigste motieven en vele bijzondere stoffen.    

 

Bedtextiel satijn

De ongekende zachtheid maakt bedtextiel van satijn bijzonder geliefd. Dit wordt onder andere verwerkt in onze dekbedovertrekken en hoeslakens. Bedtextiel van satijn geeft uw slaapkamer niet alleen een luxe uitstraling, maar biedt ook meer verkoeling dan normaal katoen. Verder voelt de stof ook glad aan, wat comfortabel is tijdens het draaien in uw slaap. Slaaphof biedt u een ruime keuze en geeft u graag advies.       

Bedtextiel winkel   

Bij Slaaphof kunt u heerlijk wegdromen. In onze complete bedtextiel winkel vindt u alles wat u nodig heeft, van kussens en dekbedovertrekken tot badjassen en badtextiel! Als u dat wenst kunt u voor deskundig slaapadvies ook onze showroom bezoeken. Onze medewerkers geven u graag tips over een goede nachtrust en slaapcomfort. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van onze bedtextiel winkel!

Advies nodig? Maak hier een afspraak!