Bedbodem

Adviezen van Slaaphof gaan verder. Slaaphof

Adviezen van Slaaphof gaan verder.

Slaaphof is sinds 1989 de specialist op het gebied van gezond slapen. En dat zijn we niet zomaar geworden.

Onze klanten verlangen naar een goede nachtrust. Dat kan Slaaphof u bieden. Ervaren adviseurs vertalen uw klachten en wensen tot een bed wat bij u past. 

Ook zin in jarenlang heerlijk slapen? WELKOM bij slaapspecialist Slaaphof.

Advies

Uniek familiebedrijf sinds 1989: ♦Bevlogen ♦Betrokken ♦Betrouwbaar ♦Betaalbaar

Missie SLAAPHOF: Onze kennis beschikbaar stellen voor uw nachtrust

1600 m2 aan unieke en comfortabele slaapsystemen van topkwaliteit
Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar uw nachtrust centraal

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag: 09:30 t/m 17:30

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Topmerken van Slaaphof

Bedbodem

De bedbodem wordt geheel onterecht snel gekocht zonder na te denken als het gaat om de aanschaf van een nieuw comfortabel slaapsysteem. Naast een flexibel matras is het gebruik van een individueel afstelbare bedbodem van belang wanneer u van een heerlijke nachtrust wilt genieten. In ons assortiment vindt u verschillende soorten bedbodems zoals spiraalbodem en lattenbodems. Een bedbodem van Slaaphof is uitstekend te combineren met onze topkwaliteit matrassen en prachtige ledikanten voor een geheel slaapsysteem naar wens!

Bedbodem spiraal

Bent u op zoek naar een sterke bedbodem waar u over doorzakken geen zorgen hoeft te maken? Een bedbodem spiraal van Slaaphof is gemaakt van een solide stalen frame met daarin een flexibel stalen net. Deze eenvoudige, robuuste bedbodem heeft een lange levensduur en biedt een goede ventilatie. Een goede ventilatie is belangrijk als u ’s nachts veel lichaamsvocht transpireert. Zo creëert u een aangenaam slaapklimaat, waardoor de kans dat u midden in de nacht wakker wordt van een vochtig bed, afneemt. Daarnaast is de bedbodem spiraal eenvoudig in uw ledikant te bouwen. U kunt ook kiezen een spiraal standalone met een achterwand voor een bed met een elegante uitstraling.

Elektrische bedbodem

Opstaan en relaxen wordt nog eenvoudiger met een elektrische bedbodem uit ons assortiment. Met slechts één druk op de knop verstelt u uw bed naar de gewenste houding. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de Bodyfit lattenbodem.

Deze elektrische bedbodem is voorzien van individuele hi-tech kunststof veerelementen. Bovenaan zorgen de lichtgrijze soepele veren voor extra vorming bij de schouders en het midden is uitgerust met stevigere veren voor extra steun bij de taille.

Een elektrische bedbodem is een houten vaste bedbodem. Het voordeel hiervan is dat deze eenvoudig aan uw slaaphouding en lichaamscontouren aangepast kan worden. Een goede houten bedbodem is eigenlijk een kopie van uw lichaam waar rekening wordt gehouden met brede schouders, smallere taille en bredere heupen. Ze kunnen individueel afgestemd worden en zijn daarom erg geschikt om klachten bij desbetreffende lichaamsdelen te verminderen of op te lossen.

Bedbodem kopen

Heeft u al een heerlijk matras en een prachtig bed uitgekozen maar zoekt u nog een bijpassende comfortabele bedbodem? Een bedbodem kopen doet u natuurlijk bij Slaaphof. Slaaphof is meer dan 25 jaar specialist in de verkoop van onder andere bedden, boxsprings en bedbodems. Onze medewerkers weten als geen ander welke bedbodems het beste bij u en uw partner passen. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom staan wij óók jaren na uw aankoop voor u klaar. Naast een bedbodem kopen in onze winkel, kunt u er ook één bestellen in onze webwinkel!