Avek Boxspring FIER vast

Avek FIER boxspring Line
Avek boxspring FIER
Hoofdborden Avek Fier boxspring
Designpoot Avek Fier
Avek FIER boxspring met split topper
Avek Fier boxspring FLAK
Merk:
Avek
Serie:
Fier
Hardheid:
Standaard
Afmetingen:
160x200x66 cm

Levertijd: 2 á 6 weken

€ 3195,00

Avek Boxspring FIER vast samenstellen
Afmetingen Maak een keuze
Kleur Maak een keuze
Poten Boxsprings Maak een keuze
Hoofdbord (Prijs op aanvraag)Maak een keuze
Topmatras Maak een keuze
Hardheid Matras Rechts Maak een keuze
Hardheid Matras Links Maak een keuze
Totaalprijs
  • € 3195,00Basisprijs:
€ 3195,00

Onze slaapadviseurs helpen u graag in onze showroom. U kunt uw samengestelde artikel meenemen als PDF.


Productomschrijving Avek Boxspring FIER vast

  • Avek staat voor kwaliteit en duurzaamheid
  • De FIER is een comfortabele boxspring
  • Verkrijgbaar in vast of elektrisch verstelbaar
  • 5 ergonomische comfortzones

Avek Boxspring FIER

Tot rust komen is één van de belangrijkste functies van een bed, en laat de Avek FIERdaar nou net voor zorgen. Het bed is met vakmanschap in Nederland gemaakt van hoogwaardige materialen en door uw eigen draai aan het bed te geven creëert u een unieke FIER boxspring die perfect bij uw wensen aansluit.  

Een Avek FIER boxspring is met vakmanschap gemaakt

Wist u dat Avek in Nederland in eigen fabriek met veel aandacht en vakmanschap wordt gemaakt?  Door de jarenlange ervaring in het maken van kwaliteitsbedden ( sinds 1927 ) en het gebruik van uitstekende materialen ontstaat er een bed wat niet alleen voor veel comfort en ondersteuning zorgt maar ook een lange levensduur heeft. 

Avek FIER is een boxspring met optimale ondersteuning van uw lichaam

3 lagen met comfort en ondersteuning, de basis van iedere FIERboxspring is een ondersteunende box en daar bovenop ligt een comfortabel matras voorzien van 5 ergonomische zones en met 6 slags pocketvering. De kern van het matras is omhuld met duurzame en kwalitatieve materialen om de levensduur te verhogen. Maak de boxspring van Avek af met een topper wat fungeert als 3de laag. De 3de laag is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals een HR Optifoam, geperforeerd latex of het super comfortabele Talalay latex.  Een optimale ondersteuning en vele jaren ontspannen en gezond slapen wanneer u de box, het matras en de topmatras met elkaar combineert. 

Uw eigen FIER boxspring van Avek

U bent uniek, en zo ook uw slaapwensen. Bij de Avek FIER kunt u uw bed naar eigen wens samenstellen, denk hierbij aan diverse bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Uw matras kan geleverd worden in verschillende hardheden en kies uw favoriete topmatras met de beste vulling om uw eigen FIER boxspring te creëren. Weet u niet zo goed wat u nodig heeft? Kom dan langs bij ons in Harderwijk, onze slaap specialisten helpen u graag verder in de reis naar het perfecte bed.

De reis naar de perfecte Avek Boxspring FIER

Als eerste stap kies u uw comfort, wij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste ondersteuning van uw nieuwe matras. De keuze hangt onder andere samen met uw lichaamsgewicht, lengte, en persoonlijke voorkeur. Avek biedt een standaard, stevig of extra stevige ondersteuning. 

De tweede stap is het kiezen tussen een vlak of elektrisch verstelbaar bed, een vast bed is niet verstelbaar en blijft dus vlak. Met een elektrisch verstelbare FIER brengt u de boxspring naar de gewenste stand met een druk op de knop, dat is natuurlijk ideaal wanneer u een boek wilt lezen of even wilt ontspannen. De afstandsbediening is van het type RF wat veel beter werkt dan infrarood afstandsbedieningen.

De derde stap is het kiezen van de juiste topmatras. U kunt kiezen uit drie verschillende topmatrassen die oplopen in prijs en comfort. Optifoam, latex of Talalay latex. Hierbij speelt een persoonlijke voorkeur een belangrijke rol. De pocketveren topper is een absolute topper om te proberen. Geeft extra steun en is bovendien extra koel vanwege de optimale ventilatie.

De vierde en laatste stap is het bepalen van het uiterlijk van uw nieuwe Avek FIER boxspring. U wilt niet alleen goed maar ook mooi slapen, een boxspring is immers een meubel. De stofkeuze is het meest bepalend voor het uiterlijk. U kunt kiezen uit meerdere stoffen en kleuren. Let ook eens op de mooie designpoten.

Kenmerken Avek Boxspring FIER vast

Fabrikant:
Avek
Artikelnummer:
867
Merk:
Avek
Serie:
Fier
Hardheid:
Standaard, Stevig, Extra Stevig
Breedte (cm):
160, 160, 180, 200
Lengte (cm):
200, 210, 220
Hoogte (cm):
66
Pootjes:
Design
Kern matras:
5 zone pocketvering
Afdekking matras:
aan beide zijden 2,5 cm OptiFoam HR
Stoffering matras:
Afritsbaar en vervangbaar
Hardheid matras:
Standaard, Stevig, Extra Stevig
Kern topmatras:
OptiFaom HR, Geperforeerd latex of Talalay latex
Tijk topmatras:
100% anti-allergeen
Dikte topmatras:
ca. 9cm
Achterwand:
Staand, hoogte 110cm, dikte 12cm
Totale hoogte:
ca. 63cm
Stoffen:
Board, Kreas, Kjeld, Kjeld color, Moon

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons:

0341 410164

info@slaaphof.nl

Vandaag open van 09:30 t/m 20:00

Deventerweg 2

3843 GD Harderwijk

Avek

AVEK = Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, met de nodige problemen. Grootvader Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een ‘oprjochte’ kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen. In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over de oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven. Anno nu Het erfgoed van grootvader ‘pake’ Kok is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar dan wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nederland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland. Aandacht voor historisch vakmanschap. Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!