AVEK

Vertrek ‘s avonds naar dromenland en sta ‘s morgens uitgerust op met een comfortabel bed van AVEK! Bij Slaaphof vindt u een breed assortiment bedden, boxsprings en matrassen van dit kwaliteitsmerk. Het Friese bedrijf AVEK bestaat sinds 1927 en heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Van ambachtelijk vakmanschap tot een moderne fabrikant van unieke bedden. De technologieën en bedden zijn misschien veranderd, de plaats waar ze gemaakt worden niet. Uw AVEK bed wordt nog steeds met de grootste zorg vervaardigd in het Friese Surhuisterveen.

Plan uw afspraak en doe de slaaptest

AVEK bedden en boxsprings

Wilt u graag familie en vrienden een goede logeerplek bieden? Dan komen onze ruimtebesparende AVEK bedden zeker van pas! Op een luxe opklapbed van dit topmerk zullen uw logés comfortabel de nacht doorkomen. De bedden zijn bijzonder stevig en voorzien van een heerlijke matras. Hierdoor zijn deze AVEK bedden, zoals de Boxspring AVEK1927, LJOCHT , FIER of NOFLIK niet alleen geschikt voor sporadische logeerpartijen, maar kunt u er probleemloos elke dag op slapen!

AVEK

AVEK matrassen

U slaapt als een roos op een matras dat zich vormt naar uw lichaamsbouw en slaaphouding. In de ruime collectie AVEK matrassen van Slaaphof vindt u diverse modellen die allemaal zijn voorzien van de nieuwste technologieën op slaapgebied. De uitstekend ventilerende matrassen hebben allemaal een kern van thermisch geharde veren in 7- of 8-slags uitvoering. Onze AVEK matrassen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals OptiFoam HR en Climalatex. Hierdoor kunt u altijd een matras uitzoeken dat perfect past bij uw slaapvoorkeuren.

AVEK boxspring test

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij AVEK. Dat ziet u terug in de ruime collectie boxsprings en bedden. U kunt deze kwaliteit nu zelf ervaren met een AVEK boxspring test bij Slaaphof! Kom langs in Harderwijk en bekijk en test diverse boxsprings en bedden. Onze experts geven u graag op basis van uw slaaphouding persoonlijk advies. Zo helpen wij u bij het uitzoeken van een bed dat perfect past bij uw lichaam en slaapvoorkeuren. Met een AVEK boxspring test bij Slaaphof weet u zeker dat u het beste bed in huis haalt!

AVEK boxspring review.

Bij Slaaphof adviseren wij graag Avek boxsprings en matrassen. De klanten geven goede reviews op de bedden.
De Avek boxspring 1927 en de Avek Ljocht krijgen goede beoordelingen. Als dealer adviseer je graag de AVEK boxsprings met met een goede review toch? En de AVEK boxspring NOFLIK krijgt zeer goede cijfers. De revieuws van de Avek Noflik zijn echt hoog. De kritische klant heeft ontdekt dat de matras erg comfortabel zijn. 
En de topper met mini pocketveren geeft niet alleen een zeer goede ondersteuning, het slaapt ook koeler dan de koudschuim- en latextoppers.

NIEUW: Avek Fier.

Avek heeft een nieuwe boxspring ontwikkeld. De Avek FIER.
Avek zou Avek niet zijn als dat opnieuw een model wordt kwa design dat aan sprekend is. Maar meer nog een zeer goed ligcomfort gaat geven. Je kunt zeggen een boxspring waar Avek trots op kan zijn (trots is FIER in het Fries.)

Dit najaar bij Slaaphof in de showroom, de Avek FIER boxspring. Bel gerust voor meer informatie.

info Avek 1927 v.a. € 2395,-

Info Avek Ljocht v.a. € 2495,-

Info AVEK Fier v.a. € 3195,-

Info Avek Noflik v.a. € 4295,- 

Advies nodig? Maak hier een afspraak!