SWISSFLEX: VOOR ELKE INDIVIDU√čLE BEHOEFTE EEN OPLOSSING

SWISSFLEX VINDT DE LATTENBODEM OPNIEUW UIT

SWISSFLEX BRIDGE - De grootste vernieuwing van SWISSFLEX ooit.

Soms denk je van iets of iemand: kunnen ze het nog? En ja hoor, ze kunnen het nog bij Swissflex. En hoe!

De beproefde golflattentechniek van Swissflex is gekoppeld aan flexibele veermodules. Het resultaat: een weergaloos comfortabele bodem die bij de schouders AUTOMATISCH vormt en bij de onderrug/taile AUTOMATISCH steun geeft.

Deze hightechlattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus, voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

 • Schouderzone tot max 80 mm 
 • Sterke ondersteuning taille             
 • Volledig ligvlak tot de rand
 • Geen storende middenbalken
 • Duurzame latten
 • Schouder- en heupzone vorming automatisch

Innovatie en kwaliteit. Het handelsmerk van Swissflex bodems en matrassen

Zwitserse producten onderscheiden zich nog steeds door een hoogwaardige techniek en duurzaam slaapcomfort.

Plan uw afspraak en doe de slaaptest

SWISSFLEX BRIDGE: Unieke eigenschappen voor betere nachtrust

De basis van de bridge® technologie is een keten van veermodules die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging resp. ondersteuning over de lengteas mogelijk.

Slaaphof laat u kennis maken met 3 typen BRIDGE lattenbodems.

 • Swissflex uni BRIDGE 12 lattenbodem | Een goed begin De bridge 12 is de eenvoudigste versie van de Bridge. v.a. € 480,-
 • Swissflex uni BRIDGE 14 lattenbodem | Het ideale compromis. Een hogere veerweg, meer flexibiliteit en meer comfort.  Reageert beter op uw postuur en geeft meer steun. U heeft al een Swissflex uni bridge 14 v.a. € 710,-
 • Swissflex uni BRIDGE 22 lattenbodem | Er kan er maar één de... Op deze uni bridge 22 moet u liggen om te geloven hoe goed hij vormt en ondersteunt. Zowel op uw rug als op uw zij volgt de bodem uw lichaamvormen perfect. Ergonomie in optima forma.
 • U heeft al een Swissflex uni bridge 22 v.a. € 1070,-

SWISSFLEX MATRASSEN | BOORDEVOL GELTEX EN COMFORT

De nieuwste Swissflex bodems passen perfect bij de nieuwe GELTEX matrassen.

Een nieuwe bodem vraagt om nieuwe matrassen. Swissflex heeft zich ingespannen om de nieuwste materialen te verwerken in haar matrassen.Ze combineren een hoge mate van ergonomie aan een prettig comfort waarbij te warme nachten worden voorkomen. De matrassen liggen bij Slaaphof in de showroom. Uiteraard op de nieuwe Swissflex BRIDGE bodems.

KOM PROEFLIGGEN EN ONTDEK WAT SWISSFLEX U TE BIEDEN HEEFT. BEL VOOR EEN AFSPRAAK OM DE SHOWROOM VAN SLAAPHOF TE BEZOEKEN: 0341 410164 OF MAIL: info@slaaphof.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SWISSFLEX bij Slaaphof

Iets wat al goed is toch weten te verbeteren: dat is waar ze bij Swissflex goed in zijn. Continu weten ze de ondersteuning door hun lattenbodems te verbeteren. Het unieke veringssysteem past zich gedurende uw slaap voortdurend aan uw houding aan. Swissflex lattenbodems zijn nog steeds onovertroffen op hun gebied!

Swissflex, echt Zwitsers vakmanschap

Swissflex maakt al sinds 1949 intelligente slaapsystemen van topkwaliteit. In 1976 begon de export vanuit Zwitserland naar andere Europese landen. Tegelijkertijd ontstaat de merknaam Swissflex. Waar andere fabrikanten het al snel voor gezien houden, blijft Swissflex onderzoeken hoe het anders en beter kan. In 1995 wordt de frameloze lattenbodem geïntroduceerd. Een revolutionaire primeur!
En nog steeds gaan de ontwikkelingen door. Sinds 2014 verkoopt Slaaphof de Swissflexlattenbodem met comfortabele Bridge-technologie; een revolutionair systeem dat u het gevoel geeft dat u zweeft. En toch wordt u op de juiste plekken ondersteund. Het ultieme ligcomfort.

Swissflex beweegt met het lichaam mee

Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een ongekende passie voor innovatie, komen in Swissflex bodems harmonieus samen. De technieken die Swissflex toepast in zijn lattenbodems is bijzonder. Het is ongekend hoeveel kennis en techniek er schuil kan gaan in iets ogenschijnlijk eenvoudigs als een lattenbodem.
De latten weten zodanig mee te bewegen met het lichaam dat uw lichaam perfect ondersteund wordt. Hoe u zich ook wendt of keert… Met Swissflex biedt Slaaphof voor elke slaapbehoefte een oplossing.

Daarom kiest u Swissflex:
 • Degelijke en flexibele kwaliteitsbedbodem
 • Goede lichamelijke ondersteuning
 • Duurzaam materiaal dat lang mee gaat
 • Technisch vernuftige slaapsystemen

Ondanks onze jarenlange ervaring bij Slaaphof weet Swissflex ook ons nog steeds te verrassen met uitgekiende technieken. We vertellen u er graag meer over in de winkel in Harderwijk. Wilt u nu al meer weten, bel ons dan: 0341 410164.

Advies nodig? Maak hier een afspraak!